zaterdag 15 februari 2014

Kaartje Micky Mouse (123Scrapping)


Ik heb een vrolijk kaartje gemaakt voorzien van een label waar je geld in kunt doen. 
Als basis wit cardstock (Core Dinations, Bright White) gebruikt in het formaat 10,5 bij 15 cm. Daarna een stuk zwart cardstock (Core Dinations, Nightfall) opgeplakt. Verder heb ik gebruik gemaakt van de paperpad “Magic Kingdom” van Hot off the Press. Een paperpad vol kleurig Disney papier. Label uitgesneden, beplakt met stukjes dessinpapier en natuurlijk met een afbeelding van Mickey Mouse. Kleine gele tags gemaakt met behulp van de Joy!Crafts snijstencils Labels & Tags vlaggetjes. Stroken gesneden van dessinpapier. Het formaat van de stroken is langer dan de kaart. Dit geeft een leuk effect.
De benodige materialen zijn te koop in de webshop van 123Scrapping.

Fijn weekend, Hetty

7 opmerkingen:

jolanda zei

leuke kaart

saxo zei

Leuke, fleurige kaart Hetty.
Groetjes Flipje uit Tiel

Ans Gilbert zei

Hoi Hetty,
Deze is super zeg, wat leuk dat de randjes breder zijn dan de kaart, leuk met het vakje en natuurlijk Mickey..groetjes Ans

Wilma zei

Heel gaaf gedaan!!
Groetjes, Wilma

ANJA 3D zei

Schitterende label.Leuk met de randje en het geld er tussen. Heel mooi gemaakt.
Groetjes, Anja

ANJA 3D zei

Sorry, ik bedoel kaart.
Groetjes, Anja

Hobbywebwinkel Just a Note zei

Hoi Hetty,

Wat een super vrolijke kaart heb je gemaakt.... Door een virus op mijn computer heb ik heel mijn computer leeg moeten halen..ten minste dat heeft mijn zoon voor me gedaan maar nu ben ik dus alles kwijt incl. mijn mail adressen dus doe ik het maar even via blogger.. Ik wil je nog heel erg bedanken voor je inzet als Designer of the Month bij Just a Note. Ik vond het heel erg leuk om afgelopen maand je even te mogen "lenen" ;-)

Liefs, Diana.